Els blogs més vists de l’any 2018


Els blogs més vists de l’any 2018

 

Tal i com fem cada començament d’any, us farem una repassada dels articles més vists del nostre blog per tal que hi puguis tornar a fer una ullada:

 

La importància de l’anticongelant

 

La importànica de l’anticongelant

 

És vital l’anticongelant pel cotxe ja que els seus components químics regulen la temperatura del motor quan està en funcionament (a uns 90oC, més o menys), i en temperatures sota zero, per evitar que es congeli, a més a més, no fa malbé el motor amb el pas del temps… Clica aquí

 

Com evitar el trencament del turbo

 

Com evitar el trencament del turbo

 

Un bon manteniment produeix un bon rendiment i eficiència. Els turbos i les peces mòbils són resistents, però cap turbina suporta abusos continus sense conseqüències. És a dir, si no el tractes bé, es trencarà. Així de simple. A vegades un mal trencament del turbo pot acabar amb la vida del motor… Clica aquí

 

Filtre anti-partícules

 

Filtre antipartícules

 

En aquest bloc vàrem explicar que el filtre de partícules és com una esponja que absorbeix sutge i partícules sòlides derivades de la combustió que, si no fos així, acabarien a l’atmosfera o al nostre sistema respiratori… Clica aquí

 

Filtre de pol·len

 

Diferència entre un filtre de pol·len usat i un de nou

 

Redueix l’exposició a contaminants: pols, pol·len, insectes, carbonilla del dièsel, la pols dels pneumàtics i els frens i els gasos perjudicials per a la salut… Clica aquí

 

Com evitar que els nens es maregin al cotxe

 

Com evitar que els nenes es maregin al cotxe

 

Us vàrem explicar que els marejos (anomenat cinetosis) són un trastorn produït pel moviment de les persones que viatgen en mitjans de transport (avió, tren, vaixell, cotxe,…). Això succeeix per que el cos està aturat i tot al volant es mou… Clica aquí

 

Imatges: Tallers Fabregat Bellpuig

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació .plugin cookies

ACEPTAR