Servei de matrícula acrílica a l’instant


Atenció personalitzada

 

A Tallers Fabregat estem oferint des de l’any 1990 serveis per la mecànica de l’automòbil amb un servei tècnic i professional. I avui et volem parlar d’un servei que oferim al nostre taller.

 

La matrícula acrílica:

Històricament les matrícules eren metàl·liques, amb els riscs que això suposava en cas d’un accident o una topada, ja que la matrícula podia convertir-se amb un ganivet, provocant ferides de diversa consideració.

Però, per sort, ara les matrícules poden ser acríliques, cosa que dóna molts més avantatges que les metàl·liques:

 

1- Estan fetes d’un material molt més segur (són de plàstic) en cas de patir un accident

2- No són tan rígides com les metàl·liques i d’aquesta manera s’adapten millor a la forma de cada cotxe.

3- També tenen una protecció que impedeix que la llum solar o els cops que els hi puguem fer, esborrin els seus números (tal i com passava amb les metàl·liques) i evitar-te una multa per no portar la matrícula en condicions òptimes.

4- A més a més, queden molt millor al cotxe (tenen un acabat més pulcre).

5- I per últim, al ser de policarbonat són 100% reciclables.

Rapidesa

A Tallers Fabregat amb menys de 10 minuts et fem una matrícula acrílica. Amb l’afegit que si et fa mandra o no te les saps posar, no hauràs de patir, ja que al taller te les col·locarem al moment, sense l’inconvenient que suposa deixar el cotxe al taller, i d’aquesta manera facilitar-te la comoditat en tot moment.

Per tal que et puguem fer la matrícula acrílica, només necessitem el permís de circulació del vehicle (cotxe, camió, carreta,…), el DNI (si es tracta d’una persona física) o el NIF (si es tracta d’una empresa) del propietari.

 

El millor… el preu

Cada matrícula confeccionada i instal·lada només et costarà 15,00€ (IVA no inclòs). És a dir, que per poc més de 30,00€ podràs tenir un joc de matrícules acríliques a l’instant, sense que pateixis cap mena de mal de cap i amb un servei de primera.

 

Font i imatges: Tallers Fabregat Bellpuig

 

 

 

 

 

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació .plugin cookies

ACEPTAR