EuroTallerApp


EuroTallerApp

EUROTALLER et presenta EuroTallerApp, una aplicació pel mòbil amb la qual podràs tenir mots avantatges, com per exemple, calcular el pressupost online del teu manteniment a l’EuroTaller que triïs, i ja en som més de 800! Trobar el teu taller més proper. A més a més gaudir d’utilitats com trobar el millor preu entre les benzineres més properes, o recordar on has aparcat el cotxe.

Totes aquestes utilitats les tens en una sola aplicació. Només cal que cliquis en aquest enllaç EuroTaller App (Itunes) EuroTallerApp (Google play) i descarregar-te’l al moment.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació .plugin cookies

ACEPTAR