NAVEGADOR PER MOTOS ZUMO XT – GARMIN


NAVEGADOR PER MOTO ZUMO XT – GARMIN

Els GPS s’han convertit, avui en dia, en imprescindibles quan ens hem de moure degut a que ens ajuden a no perdre’ns, a arribar al nostre destí, i a trobar llocs on puguem posar combustible o fer una parada. Molts fem servir el mòbil, però el cert és que comptar amb un GPS específic té molts avantatges; per exemple, no depenem de la bateria del mòbil, ja que s’esgota molt ràpidament, ni tenim per que dependre exclusivament d’un dispositiu que també volem fer servir per a comunicar-nos.

I això, quan anem amb moto, és encara més important, ja que no ens podem posar a tocar el mòbil per sortir o entrar d’una aplicació, o tornar a iniciar el GPS si s’ha tancat per algun motiu.

Ara bé, els GPS per a motor no son iguals que els GPS per als cotxes. Per l’ús que li haurem de donar, requereix de certes característiques que son molt importants per a que sigui pràctic i realment útil.

Per aquest motiu et presentem el millor GPS per moto que existeix al mercat, ZUMO XT de GARMIN ideal tant si surts en ruta amb moto amb grups com si vas de viatge.

 

GPS motos ZUMO XT de GARMIN

ZUMO XT – GARMIN el millor GPS per a motos

 

Visualitza la Pantalla TFT HD multi tàctil, de vidre i gran brillantor, en color i amb retro il·luminació blanca de 5.5 polsades d’una mida superior, que pots portar en vertical o en horitzontal i amb una resolució de 1280 x 720 píxels durant el dia i la nit, i amb unes dimensions 8,8 x 14,8 x 2,4 cm, amb una bateria de liti recarregable. Fins a 6 hores de durada (fins a 3,5 hores amb la il·luminació al 100%), amb un emmagatzematge de 32GB i es pot utilitzar sota qualsevol condició meteorològica ja que és resistent a l’aigua.

És el millor d’aquest GPS és que t’ofereix mapes en tres formats: amb els plànols de carretera, en vista de relleu amb mapes topogràfics i amb vista aèria amb fotos per satèl·lit. A més a més, tu només has de triar l’origen i el destí, i seleccionar quin tipus de carreteres vols agafar per a que sigui el GPS el que et guiï pels llocs que mai has visitat.

Des de la funció de mans lliures fins a les comunicacions per satèl·lit inReach ® , la seguretat del pilot és el primer.

Recorda que el gravador de tracks s’encarrega de guardar-te els teus millors recorreguts.

I mantingues el ritme amb les alertes per a motoristes i evita perills, com corbes pronunciades, en el teu camí. I a disfrutar!

 

 

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació .plugin cookies

ACEPTAR