LÀMINES SOLARS – TOTS ELS BENEFICIS


Els beneficis dels vidres tintats

 

Amb l’arribada de la calor i, per a la majoria les vacances d’estiu, es fa molt pesat conduir,  ja que darrera els vidres del cotxe, l’enlluernament, la calor i els raigs UV poden ser un perill al volant (cansament, somnolència,…).

 

No només és una qüestió d’estètica, ja que en aquest article t’ensenyarem altres beneficis de portar els vidres tintats foscos (làmines solars) que de ben segur no coneixies.

 

Abans i després dels vidres tintats

 

·         Seguretat

Les làmines solars són de plàstic ‘polièster’ i gràcies a estar tan ben adherides al vidre, en cas de trencar-se el vidre evita que els fragments de vidre surtin disparats i puguin tallar als ocupants.

 

·         Confort

Aquestes làmines redueixen notablement la calor dins del cotxe, fins a un 10% menys de temperatura, la qual cosa suposa un gran confort per als passatgers, sobretot en trajectes llargs (com poden ser les vacances).

 

·         Estalvi de combustible

És un dels beneficis menys coneguts i que costa més d’entendre. Hi ha una relació directa entre l’estalvi de combustible i l’ús de làmines solars, ja que al no fer tanta calor no es fa servir tant l’aire condicionat i per tant no es gasta tant combustible. Fes la prova, és realment sorprenent.

 

·         Privadesa i protecció contra els robatoris

Amb els vidres tintats foscos et donarà més privacitat i evitaràs robatoris, ja que els lladres no poden saber que hi ha dins del cotxe. A més a més, hi ha marques que combinen làmines solars amb làmines antirobatori, per tant, el lladre podrà trencar el vidre però no accedir al seu interior.

 

Molt fàcils d’instal·lar

 

·         Protecció contra els raigs UV

Aquestes làmines tenen un filtre contra els raigs UV cosa que evitarà que el sol deteriori la tapisseria o el quadre de comandaments interior del teu cotxe. Com també està recomanat per l’Skin Cancer Fundation per evitar les cremades a la pell degut als raigs UV – molt aconsellable en el cas de nadons i nens petits.

 

·         Reducció de les brillantors

Els vidres tintats actuen com unes ulleres de sol, i això evita el cansament ocular a causa de les molestes brillantors solars, sobretot en trajectes llargs i a plena llum del dia, ja que sovint ens enlluernem, cosa que dificulta la conducció.

 

·         Estètica

Millora la presència del cotxe brindant un aspecte més modern i esportiu.

 

Qualsevol lluna de vehicle o vidre de finestra es pot tintar, encara que per la complexitat de la feina és imprescindible confiar aquest treball a professionals. I és que amb una làmina mal col·locada o de baixa qualitat no aconseguirem els resultats que busquen, podent, fins i tot, comportar danys no desitjats.
Amb una neteja adequada i si no es manipulen incorrectament, les nostres làmines – totes amb garantia de 7 a 12 anys – poden durar més d’una dècada en perfectes condicions.

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació .plugin cookies

ACEPTAR