DASH CAM SERIES – GARMIN


DASH CAM SERIES – GARMIN

Ja coneixes tots els accessoris GARMIN més imprescindibles pel teu vehicle o camió? Com ja saps nosaltres ja pots gaudir de tots els seus avantatges gràcies a ser gestors autoritzats.

Avui et presentem les càmeres DASH CAM i les seves caractarístiques:

Son càmeres compactes que ofereixen confiança i vigilància. Son càmeres per a vehicles molt avançades.
Aquests dispositius discrets i controlats per veu capturen vídeos en alta definició quan succeeix un incident.

Una vegada connectada a la font d’alimentació d’un vehicle, la càmera grava contínuament i guarda automàticament el vídeo de l’incident de forma segura i online al núvol de Vault. L’òptica Garmin Clarity HDR mostra detalls nítids tant de dia com de nit. A més a més, el monitoratge de visualització en directe permet accedir fàcilment a les càmeres de manera remota per a visualitzar el contingut en directe amb l’Smartphone quan el vehicle estigui estacionat.

 

GARMIN Dash Cam series

GARMIN Dash Cam series

 

CARACTERÍSTIQUES:

– NOU –

EMMAGATZEMATGE

VAULT

Els vídeos guardats s’emmagatzemen de manera segura i online a VAULT, i es pot accedir a ells mitjançant l’aplicació Garmin Drive des del teu Smartphone compatible. Amb una connexió Wi-Fi activa puja els vídeos automàticament en cas d’haver una incidència i permet compartir vídeos amb altres persones enviant un enllaç i una contrasenya. Els plans d’emmagatzematge estan disponibles mitjançant subscripció. Visita Garmin.com per obtindré més detalls.

– NOU –

LIVE VIEW

Utilitza l’aplicació Garmin Drive del teu Smartphone compatible per accedir a la càmera de manera segura i vigilar amb Live View desde qualsevol lloc quan estiguis lluny del cotxe estacionat. Això requereix una connexió Wi-Fi activa i alimentació constant.

– NOU –

PARKING GUARD

Aquesta funció supervisa l’activitat als voltants del vehicle aparcat i t’avisa automàticament mitjançant notificacions de clips de vídeo a l’aplicació Garmin Drive al teu smartphone compatible si es detecta un incident. Requereix una connexió Wi-Fi activa i una alimentació constant.

– NOU –

VIDEO ALTA QUALITAT

Imatges de vídeo HD 1080p o 1440p. L’ampli camp de visió de 140 graus està disponible en tota la sèrie, i el model Dash Cam 67W proporciona una lent extra àmplia de 180 graus per a capturar encara més l’entorn. L’òptica Garmin Clarity HDR captura detalls nítids tant de dia com de nit.

VOICE

CONTROL

Amb les mans al volant utilitza els comandaments de veu per a indicar-li a la teva càmera que guardi el vídeo, iniciï o pari la gravació d’àudio, que faci fotos i molt més. Disponible en anglès, alemany, francès, espanyol, italià i suec.

COMPACTA I

DISCRETA

Aquestes Dash Cam de butxaca son extraordinàriament compactes, el que fa que siguin perfectes per a gravar vídeos. S’inclouen dos opcions de cable d’alimentació, per a una instal·lació ordenada i discreta.

DETECCIÓ

D’ACCIDENTS

La càmera guarda automàticament el vídeo quan detecta una incidència. Els models Dash Cam 47 / Dash Cam 57 / Dash Cam 67W disposen de GPS integrat el que permet mostrar la ubicació, la data i l’hora dels incidents.

ALERTA DE

CONDUCCIÓ

Les advertències de col·lisió frontal i de canvi de carril ajuden a fomentar una conducció més segura. Certes condicions poden afectar la funció d’advertència; visita Garmin.com/warnings per a obtindré més detalls. Les altres de condició no estan disponibles a la Dash Cam Mini 2.

VÀRIES CÀMERES

Dash Cam

L’aplicació Garmin Drive pot controlar i reproduir vídeo sincronitzat fins quatre Dash Cams de Garmin (es venen per separat) muntades al voltant del vehicle per a capturar vídeos des de diversos punts de vista.

PORT USB

DUAL

Inclou un carregador USB doble, el que permet als conductors disposar d’un port de carga USB addicional.

– NOU –

ACCESSORI USB OBD II

 

Connecta la Dash Cam al port OBD-II del vehicle per a obtenir alimentació constant de la càmera, inclús quan el vehicle estigui estacionat i apagat. Compatible amb la majoria de vehicles. Es ven per separat.

 

COMPARATIVA FITXA TÈCNICA:

 

                                                            Dash Cam Mini 2             Dash Cam 47             Dash Cam 57             Dash Cam 67W        Dash Cam Tandem
Tamany de la pantalla (LCD)

n/a

2” 2” 2”

n/a

Dimensions

3.1 x 5.3 x 2.9 cm

5.62 x 4.05 x 2.14 cm 5.62 x 4.05 x 2.14 cm 5.62 x 4.05 x 2.14 cm 5.5 x4.1 x 2.35 cm

Pes

35 g 60 g 60 g 60 g

65.4 g

Angle de visió

140 graus

140 graus 140 graus 180 graus

180 graus davant

180 graus darrera

Megapíxels

2.1 MP

2.1 MP 3.7 MP 3.7 MP

3.7 MP

Claredat de gravació

1080p or 720p

1080p or 720p 1440p, 1080p, or 720p 1440p, 1080p, or 720p

1440p, 1080p, or 720p

Resolució de sortida

1920 x 1080

1920 x 1080 2560 x 1440 2560 x 1440

2560 x 1440

Control de veu

·

· · ·

·

GPS (data / hora / velocitat / ubicació)

No

(només data i hora)

· · ·

·

En moviment / semàfor en vermell i càmera en trànsit

·

·

·

Alerta de col·lisió i sortida de carril

·

·

·

Tipus de suport

Adhesiu

Adhesiu magnètic Adhesiu magnètic Adhesiu magnètic

Adhesiu magnètic

Modo pàrquing

Es necessita un cable d’alimentació constant (es ven per separat)

· ·

·

Visualització en directe

·

· ·

·

 
Vault (emmagatzematge al núvol)

·

· ·

·

 
Garmin Clarity HDR

·

· · ·

·

Wi-Fi per compartir / actualitzacions

·

· · ·

·

Detector incidents (G-sensor)

 

·

· · ·

·

NightGlo – Visió nocturna

·

Garmin Drive app

·

· · ·

·

Sincronització amb vàries Dash Cam

·

· · ·

·

Targeta de memòria

Targeta microSD de 16 GB preinstal·lada

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació .plugin cookies

ACEPTAR